Varukorg

0 st. 0,00 kr

My Cart -

0 st.
Alla kategorier

Skruvdragare / borr

I den här kategorin erbjuder vi runt 400 skruvdragare, borrmaskiner och verktygspaket från Makita, Bosch, Metabo, DeWalt, Festool. Hitachi, Milwaukee, Fein och andra välkända tillverkare. Med hjälp av vårt filtreringssystem hittar du passande batteridrivna eller elektriska verktyg med eller utan slagfunktion, oavsett om du är yrkesanvändare eller hemmafixare. Vi säljer endast borr och borrmaskiner från tillverkare som tillhandahåller service runt om i landet så att våra kunder inte får problem om service behövs på verktyget.

Vi erbjuder också ett brett sortiment av tillbehör för alla dessa verktyg. Om du letar efter ett tillbehör kan du fortsätta till: Batterier, Laddare, Chuckar, Bärväskor, borr och skruvbits. Att leta upp ett verktyg eller ett tillbehör går snabbare om du skriver in verktygsmodellen, namn eller relaterad text i huvudsökrutan. Systemet kommer automatiskt att sammanställa en lista av varor relaterade till den sökta texten.

Kort om verktyg i den här kategorin:

Sladdlösa skruvdragare – batteridrivna verktyg för skruvning och borrning i trä, metall, plast samt liknande material. En del skruvdragare/borrar har också en slagfunktion som medger att borra i byggnadsmaterial som exempel tegel och betong. Om du behöver borra med slagfunktion ofta (i mer än 70%) rekommenderar vi en borrhammare. Sladdlösa skruvdragare har funktioner för: vanlig borrning, slagborrning (vissa modeller), skruvdragning med justerbar koppling och backväxel. Den justerbara koppling används för att dra skruvarna till ett förbestämt djup, och chucken slutar rotera när ett inställt moment uppnåts.

Slagborrar – universella elektriska och sladdlösa verktyg för att skruva och borra i trä, metall, plast och byggnadsmaterial. Alla dessa verktyg har funktioner för borrning, slagborrning, skruvdragning med justerbar koppling och backväxel. Dessa verktyg är dock i huvudsak (70 % av fallen) för borrning utan slagfunktion, och för att ibland (upp till 30 % av fallen) borra med slag. Om du behöver borra med slag ofta, rekommenderar vi en hammarborr.

Mutterdragare, sladdlösa mutterdragare  och pneumatiska mutterdragare – dessa verktyg används generellt för att arbeta med bultar och muttrar med hjälp av en slagfunktion. Slagmutterdragare med ¼” HEX-hållare kan också användas för skruva skruvar med stor diameter och långa skruvar. När slagfunktionen arbetar i rotationsriktiningen genereras ett mycket högt vridmoment. Därtill absoberas slaget av rotationsrörelsen vilket reducerar belastningen i användarens hand och minskar risken att bitsen skall hoppa ur skruvhuvudet. Det gör verktyget enkelt att handha med hög noggrannhet. Slagmutterdragare kan ha någon av följande infästningar: intern hex ¼ ”, yttre fyrkant ¼”, 3/8”, ½”, ¾” eller 1”.

Automatskruvdragare är konstruerade för att skruva i band, vilket väsentligt snabbar upp arbetet. De används vanligen för skruvning i gipsskivor, spånskivor eller andra skivmaterial där många skruvar måste skruvas i på en stor yta.

Magnetiska och stationära borrmaskiner – specialverktyg för borrning i metall, trä, plast och liknande material. Vanligen används dessa borrar för att göra hål i plåt eller metallrör med hålsågar.