Varukorg

0 st. 0,00 kr

My Cart -

0 st.
Alla kategorier

Gräsklippare / grästrimmers

Fler än 100 elektriska, sladdlösa och handdrivna gräsklippare från vilka du definitivt kommer att hitta någon som passar dina behov bäst. I vårt sortiment har vi produkter från Stiga, Bosch, Makita, Gardena, MTD, Black & Decker, Ikra Mogatec och många andra kvalitetstillverkare av trädgårdsverktyg.

Gräsklippare passar för att klippa ytor av gräs, medan grästrimmrar gör det enkelt att snygga till i kanterna av gräsmattan och runt träd och andra objekt. Både gräsklippare och grästrimmrar finns för kabelanslutning såväl som trådlösa.  Därtill finns robotgräsklippare och handdrivna gräsklippare samt annat som behövs för små till medelstora trädgårdar.

Vi erbjuder ett ännu större sortiment av tillbehör för olika gräsklippare, och försöker alltid att täcka alla tillbehör för de modeller vi för.

Vi gör också vårt bästa att för varje tillbehör lista alla exakta modeller av utrustning som tillbehöret passar till, även till de modeller och tillverkare som vi inte säljer.

Vi erbjuder också tillbehör för bränsledrivna gräsklippare, grästrimrar och åkgräsklippare.

Välj bara rätt kategori av tillbehör och hitta vad du behöver för just din utrustning genom vårt avancerade filtersystem, där du kan välja exakt din modell och se vilka tillbehör som passar.

Vi rekommenderar att du väljer en gräsklippare med en klippbredd anpassad efter din gräsmattas storlek:

200 kvm – 32 cm
350 kvm – 40 cm
500 kvm – 40-45cm
1000 kvm – 45-53 cm
2000 kvm – 53-56 cm