Varukorg

0 st. 0,00 kr

My Cart -

0 st.
Alla kategorier
Pris
  1. 473 kr - 7148 kr
Tillverkare
  1. Skil (1)
  2. Show more
Motortyp
Antal växlar
Nom. effektförbrukning
  1. 430 W - 1500 W
Medföljer verktygslåda
Sett inkluderer
Mjukstart
Skydd mot överladdning
Chuck / hållartyp
Max. varvtal
  1. 2550 /min - 3500 /min
Max. borr-Ø trä
  1. 18 mm - 50 mm
Max. borr-Ø i betong
  1. 12 mm - 82 mm
Max. borr-Ø stål
  1. 8 mm - 20 mm
För borrning i murverk (slagfunktion)
Slagfunktion möjliggör snabbare åtdragning och lossning

Slagborr

Slagborrar – universiella elverktyg för att borra i olika material: metall, trä, aluminium, spånskivor, plast, gipsskivor, med mera. Du behöver bara rätt borrbits för användningsområdet. Kraftfulla elektriska borrar kan även användas på byggen och i industriella applikationer. Du kan även borra i betong, kakel och liknade material genom att slå på slagfunktionen, men för sådana material är det bästa valet en borrhammare. Men en elektrisk slagborr är ganska bra för ändamålet, sålänge den inte används konstant för att borra i betong.

För att hitta rätt verktyg för dina ändamål kan du navigera med hjälp av vårt filtersystem. Om du mest tänker arbeta med trä kan du använda filtret ”max. borrdiameter trä”. Om du planerar att borra hål med 50 mm diameter, välj en maxdiameter på 70 mm. Ett elverktyg kommer att hålla mycket längre om det inte används nära dess maxkapacitet.
Du hittar alla tillbehör för slagborrar i kategorierna: borr för betong, trä, metall, andra borr, mejslar, bitssatser, skruvbits och förlängningar.