Varukorg

0 st. 0,00 kr

My Cart -

0 st.
Alla kategorier
Pris
 1. 698 kr - 9199 kr
Tillverkare
 1. Hogert (1)
 2. Rawlplug (7)
 3. RYOBI (4)
 4. Scheppach (1)
 5. Yato (4)
 6. Skil (1)
 7. Flex (4)
 8. Bahco (4)
 9. Show more
Fästetyp
Batterispänning
Typ av anslutning till IT-enhet
Batterityp
Antal växlar
Motor utan spolar
Skydd mot överladdning
Indikator för laddningsnivå
Chuck / hållartyp
Ingår i batteriet
Vridmoment, max.
 1. 40 Nm - 2050 Nm
Medföljer verktygslåda
 1. MetaBOX 145 L (4)
 2. TSTAK (3)
 3. TSTAK II (2)
 4. Show more
Sett inkluderer
Batterikapacitet
Max. varvtal
 1. 170 /min - 3700 /min
Flaggor för produkten
Vikt
 1. 0 kg - 7 kg

Sladdlös mutterdragare

Dessa populära elverktyg används flitigt på bilverkstäder och byggarbetsplatser. Det är anledingen till att vi alltid har många av de bästa erbjudanden från hela Europa, för såväl den hängivne gör-det-självaren som för den professionelle. Vi saluför välkända tillverkare som MAKITA, BOSCH, METABO, DEWALT, HITACHI, FESTOOL, MILWAUKEE, och erbjuder deras bästa verktyg och lösningar. Vi rekommmenderar att använda filtersystemet som hjälper till att snabbt och enkelt hitta rätt verktyg.

Slagskruvdragare

Om du letar efter en skruvdragare med slagfunktion, välj filtret HEX 1/4". Alla sådana verktyg har ett inre 1/4 tum hexagon fästsystem som passar alla standard skurvbits och andra tillbehör. Alla dessa verktyg hittar du i kategorierna ”Skurvbits” och ”Skruvbitshållare”.

Mutterdragare

Om du letar efter ett verktyg för att dra muttrar vid fordonsservice behöver du en mutterdragare. Alla slagmutterdragare har ett yttre fyrkants-fästsystem med olika dimensioner, så du hittar rätt genom att använda något av filtren 1/4", 3/8", 1/2" eller 3/4". Alla tillbehör för sladdlösa mutterdragare hittar du i kategorin ”Hylsnyckel”.