Varukorg

0 st. 0,00 kr

My Cart -

0 st.
Alla kategorier
Pris
 1. 638 kr - 11225 kr
Tillverkare
 1. Flex (1)
 2. Show more
Batterispänning
Typ av anslutning till IT-enhet
Batterityp
Antal växlar
Motor utan spolar
Utan batteri och laddare
Batterikapacitet
 1. 5,0 Ah (23)
 2. 8,0 Ah (1)
 3. Show more
Vridmoment, max.
 1. 40 Nm - 2034 Nm
Medföljer verktygslåda
 1. TSTAK (6)
 2. TSTAK II (3)
 3. Show more
Fästetyp
Sett inkluderer
Skydd mot överladdning
Indikator för laddningsnivå
Max. varvtal
 1. 250 /min - 5000 /min
Topperbjudanden
Vikt
 1. 0 kg - 6 kg

Sladdlös mutterdragare

Dessa populära elverktyg används flitigt på bilverkstäder och byggarbetsplatser. Det är anledingen till att vi alltid har många av de bästa erbjudanden från hela Europa, för såväl den hängivne gör-det-självaren som för den professionelle. Vi saluför välkända tillverkare som MAKITA, BOSCH, METABO, DEWALT, HITACHI, FESTOOL, MILWAUKEE, och erbjuder deras bästa verktyg och lösningar. Vi rekommmenderar att använda filtersystemet som hjälper till att snabbt och enkelt hitta rätt verktyg.

Slagskruvdragare

Om du letar efter en skruvdragare med slagfunktion, välj filtret HEX 1/4". Alla sådana verktyg har ett inre 1/4 tum hexagon fästsystem som passar alla standard skurvbits och andra tillbehör. Alla dessa verktyg hittar du i kategorierna ”Skurvbits” och ”Skruvbitshållare”.

Mutterdragare

Om du letar efter ett verktyg för att dra muttrar vid fordonsservice behöver du en mutterdragare. Alla slagmutterdragare har ett yttre fyrkants-fästsystem med olika dimensioner, så du hittar rätt genom att använda något av filtren 1/4", 3/8", 1/2" eller 3/4". Alla tillbehör för sladdlösa mutterdragare hittar du i kategorin ”Hylsnyckel”.