Varukorg

0 st. 0,00 kr

My Cart -

0 st.
Alla kategorier

Multifunktionsverktyg och tillbehör

Ett oscillerande multiverktyg är den bästa hjälpen vid renoveringar. De är kompakta alternativ till en stor uppsättning av verktyg för olika reparationsjobb. De kombinerar funktionerna av en såg, en slipmaskin, en skrapa, med flera. Vårt sortment av multifunktionsverktyg inkluderar tillverkare som Fein, Bosch, Makita, DeWalt, Festool, Metabo, Proxxon, Hitachi med flera. Välj ett batteridrivet verktyg för mobilitet och för svårnåbara utrymmen, eller välj ett verktyg med sladd för tuffare och mer konstanta jobb i en verkstad.

Du hittar alla tillbehör till oscillerande multifunktionsverktyg här.

Användningsområdet för multifunktionsverktyg är väldigt stort och begränsas bara av antalet tillbehör som följer med verktyget. Med deras hjälp kan du såga material med olika densitet (spånskivor, plast, trä, plywood, gipsskivor, kakel, etc.) så väl som rengöra valfria ytor oavsett om de är av plast eller granit. Därtill är det med dessa verktyg möjligt att kapa keramikplattor, avlägsna golvbeläggningar, ta bort tätningar och fett, samt slipa och pollera ytor, med mera.

Äldre och billigare modeller av multifunktionsverktyg har en fästanordning där verktyget fixeras med en skruv. Modernare modeller är utrustade med en låsspak vilket snabbar upp handhavandet väsentligt om tillbehöret behöver växlas ofta.
Det modernaste och snabbaste systemet för att byta verktyg introducerades 2016 av Fein och Bosch och kallas ”Starlock”. Verktyg med starlock-fäste rekommenderas till professionella som arbetar med multifunktionsverktyg dagligen. Fästsystemet har också maknadens bästa grepp om verktyget vilket försäkrar användarsäkerhet och fölänger verktygets livslängd.