Varukorg

0 st. 0,00 kr

My Cart -

0 st.
Alla kategorier

        Karcher logo

         Karcher – pålitlig utrustning för skötsel av hem och trädgård, kännetecknade av effektivitet, nyskapande och oklanderlig kvalitet!

         Ett komplett utbud av Kärcher-produkter. Kärcher en av de största tillverkarna av tvätt- och rengöringsutrustning i världen, välkänt bland så väl professionella som amatörer. Kärcher producerar utrustning och tillbehör för olika tvätt- och rengöringsjobb.

         Högtryckstvättardammsugaregolvrengöringsutrustningångtvättar. Vattenpumpar: dränkbara pumparelektriska vattenpumparhydroforpumpar. Ett stort sortiment av rengöringsmedel och annan rengöringsrelaterad utrustning är tillgängligt att välja från. 

         Hitta enklare produkter som du är intresserad av genom att använda underkategori-filter som sorterar produkterna efter ändamål och typ. Om du letar efter något tillbehör som passar din Kärcherprodukt, skriv helt enkelt in verktygsmodellen i ”Passar till”-fältet och systemet visar automatiskt alla tillbehör som passar just detta verktyget. Det är verkligen enkelt och snabbt.