Varukorg

0 st. 0,00 kr

My Cart -

0 st.
Alla kategorier

Karcher logo

Karcher – pålitlig utrustning för skötsel av hem och trädgård, kännetecknade av effektivitet, nyskapande och oklanderlig kvalitet!

Ett komplett utbud av Kärcher-produkter. Kärcher en av de största tillverkarna av tvätt- och rengöringsutrustning i världen, välkänt bland så väl professionella som amatörer. Kärcher producerar utrustning och tillbehör för olika tvätt- och rengöringsjobb.

Högtryckstvättardammsugaregolvrengöringsutrustningångtvättar. Vattenpumpar: dränkbara pumparelektriska vattenpumparhydroforpumpar. Ett stort sortiment av rengöringsmedel och annan rengöringsrelaterad utrustning är tillgängligt att välja från. 

Hitta enklare produkter som du är intresserad av genom att använda underkategori-filter som sorterar produkterna efter ändamål och typ. Om du letar efter något tillbehör som passar din Kärcherprodukt, skriv helt enkelt in verktygsmodellen i ”Passar till”-fältet och systemet visar automatiskt alla tillbehör som passar just detta verktyget. Det är verkligen enkelt och snabbt.

 

HOME & GARDEN SORTIMENT FÖR PRIVAT ANVÄNDNING

Home & Garden produkter är anpassade för hemanvändare som vill hålla rent och snyggt inomhus och utomhuss. Karcher kommer att göra dina dagliga städuppgifter enklare. Från högtryckstvättar, ång- och fönstertvättar till sopmaskiner och bevattningssystem - Karcher erbjuder den rätta lösningen för varje städuppgift!

 

PROFESSIONAL - PRODUKTER FÖR PROFESSIONELL ANVÄNDNING

Det blir allt viktigare för alla företag att kunna hitta de riktiga lösningarna för rengöringsuppgifter. Karcher har därför utvecklat ett brett sortiment av produkter som möter användarnas behov och kan minska arbetstid, resursanvändning och kostnader förknippade med dessa uppgifter utan att kompromissa med resultatet. Produkterna är avsedda för städföretag, tillverkningsföretag, samt hemanvändare som kräver pålitlig utrustning med lång livslängd.