Varukorg

0 st. 0,00 kr

My Cart -

0 st.
Alla kategorier

        DeWalt logo


1925 skapade Gottlieb Stoll företaget Festool i Tyskland. Affärsidén var att utveckla ett fullständigt system av produkter, speciellt för virkeshantering, för att, byggt på praktisk kunskap, underlätta konsumenternas dagliga arbete med olika typer av verktyg.

Denna idé blev ledande för den teknologiska utvecklingen och ledde till att Festool blev marknadsledande och synonymt med innovation, exellens och gott samarbete.
 
Men, marknaden förändras ständigt, och därför utvecklar Festool, genom att ta hänsyn till konsumenternas krav, hela tiden ny teknologi och erbjuder varje år nya produkter.

Bland Festools sortiment av verktyg finns bl a sladdlösa borrar, elsågar, elkapsågar, virkesmaskiner, elslipar och –poleringsmaskiner, elhyvlar och vakumpumpar.
 
Festool erbjuder komplett support:
  • Om verktyget skulle bli stulet inom tre år från köpet kan Du köpa ett nytt för halva priset
  • Om något fel skulle uppstå på verktyget repareras det inom två arbetsdagar, räknat från den dag det anländer till Festools kundservice. Verktyget hämtas och återlämnas hos Dig UTAN KOSTNAD
  • Festool garanterar att Du kan köpa originalreservdelar åtminstone 7 år efter det att tillverkningen av verktyget har upphört
  • Du kan köpa Festool riskfritt – de har en 30-dagars full återbetalningsgaranti
Mer om Festools garanti- och ”eftergaranti”- service kan du läsa om genom att klicka på ”Festool service”.