Varukorg

0 st. 0,00 kr

My Cart -

0 st.
Alla kategorier

Bosch elverktyg för industrin, trädgården och hemmet

Bosch elverktyg för industrin, trädgården och hemmet

Bosch-verktyg delas in i följande grupper:

  • Blå Bosch-verktyg – avsedda för yrkesverksamhet. De möter krav på hög kapacitet och precision, vilket i sin tur försäkrar att arbetet får utmärkt resultat. De flesta av dem passar i den stapelbara verktygslådan – L-BOXX.
  • Gröna Bosch-verktyg – lämpliga för användning i hushåll och trädgård. De utmärker sig för sin höga kvalitet, nya teknik och förmånliga pris.
  • Boschs mätverktyg – verktyg för både privat och professionellt bruk. De kan användas för att mäta ytor, avstånd, vinklar och lutning, eller för olika slags detektering.
  • Bosch-tillbehör – fler är 8000 produkter, däribland mejslar, metall-, glas-, betong- och träborrar och andra verktygstillbehör.

Användarinformation:

  • Boschs garanti för professionella elverktyg gäller 1+2 år. Det innebär att du får ett års garanti automatiskt vid inköpet och ytterligare två års garanti om du registrerar ditt verktyg via internet inom en månad från inköpsdatumet. Sammanlagt alltså 3 års garanti. Mer om hur du registrerar ditt köp kan du läsa genom att klicka på Bosch 3-årsgaranti.
  • Reparationsservice får du på alla Bosch-verkstäder i Sverige.
  • Bosch verktygsservice: Bosch-verkstäderna har över 99% av reservdelarna tillhanda. Reservdelar finns kvar i tio år efter att respektive verktyg slutat tillverkas och därför kan även äldre varor enkelt repareras.

Historia

Det som idag heter Robert Bosch GmbH grundades av Robert Bosch i Stuttgart 1886. Han spelade en betydande roll i samhället och stod för mycket teknisk innovation. Med en omsättning på 52,3 miljarder euro (2012) är företaget idag känt som världens största tillverkare av bildelar. Bildelstillverkningen står för 60% av omsättningen och övriga andelar utgörs av industrimaskineri, vitvaror och handverktyg. 80% av verktygen som säljs är tillverkade de senaste två åren. Bosch-koncernen är än idag ett innovativt företag med över 4000 patentregistreringar och inriktar sig särskilt på batteridrivna verktyg.