Varukorg

0 st. 0,00 kr

My Cart -

0 st.
Alla kategorier

        


Milwaukee är en tillverkare av professionella verktyg, tillbehör och handverktyg som tar en ledande position i den globala verktygsmarknaden.

Sedan företaget startade 1924 erbjuder Milwaukee innovativa, robusta och exceptionellt effektiva verktyg för professionella. Kontinuerliga uppdateringar och anpassningar för olika behov på marknaden hjälper Milwaukee att hålla sig i frontlinjen av litiumjonteknologin och när det gäller verktyg som använder litiumjonbatterier. M12™, M18™ och M28™ systemen är allmänt erkända på marknaden. Milwaukee erbjuder också sina kunder tidsbesparande tillbehör och innovativa handverktyg. Företagets mål är att tillhandahålla sina kunder en stadig ström av moderna lösningar och uppfinningar, skräddasydda för olika industrier, erbjudande hög produktivitet och oöverträfflig robusthet.

Milwaukee sammarbetar med professionella från hela världen för att kunna erbjuda sina kunder den bästa kvaliteten, och analyserar hela tiden förändrade krav på arbetsplatserna och letar efter de allra bästa lösningarna som gör att användaren kan arbeta snabbare och smartare. Milwaukee vet av erfarenhet att även små detaljer är viktiga för professionella. Detta exklusiva fokus på användaren möjliggör inte bara att lösa stora utmaningar ute i industrin, utan säkerställer även en konstant uppdatering av alla produktlinjer.